Stiftelsen La Afrika Leve ble opprettet i 1999. Vi som har ledet stiftelsen gjennom disse årene er glade for å kunne presentere tre nye damer som vil føre arbeidet videre sammen med oss. La Afrika Leve har alltid vært drevet på frivillig basis og vi har derfor kunnet sende alle innsamlede midler direkte ut til prosjekter i Afrika. Slik vil det fortsatt bli. Nå vil Vera Eriksrød som er datter til Karl Fredrik sammen med Tonje Aronsen og Anette Wiborg lede arbeidet videre. Foreningen La Afrika Leve er nå opprettet. Stiftelsen fortsetter som før og vi vil fortsatt dele av våre erfaringer og støtte disse flotte damene! Det er en stor glede å kunne presentere våre nye og frivillige ildsjeler! 

Med vennlig hilsen
Karl Fredrik Kittilsen og Roger Wahlstrøm

 

HER ER VÅRE NYE MEDARBEIDERE:  

Vera Eriksrød
Etter 18 år som flyvertinne i SAS flyttet hun tilbake til Skien der hun nå jobber med boligstyling. "Kongo har alltid vært en del av livet mitt. Integrering ble en av flere hjertesaker som mamma og pappa arbeidet for og det var fint å leve så tett og nært på folket i landsbyene. Etter 30 år reiste jeg tilbake og det ble et sterkt gjensyn! La Afrika Leve støtter prosjekter som drives av lokalbefolkningen i de ulike land i Afrika og jeg har sett hvor mye som kan utrettes med personlig engasjement og frivillig innsats. Vi kan alle være med og gjøre en forskjell og det er derfor en ære å få være med og fortsette det gode arbeidet til La Afrika Leve!"

Tonje Aronsen
Tonje er født og oppvokst i Skien. Tonje er utdannet vernepleier, har jobbet i hjemmesykepleien i 17 år og jobber nå på Borgestadklinikken, et sykehus for rusmisbrukere.  Mye av fritiden hennes går nå til barn og familie men hun har alltid drevet med musikk og er svært glad i å synge. Tonje ble kjent med Vera da de var 15 år. Hun sier at det er en stor glede å få muligheten til å bli mer kjent med hennes tilknytning og hjerte for Kongo. "Det er en ære å få muligheten til å bli kjent med og drive dette arbeidet videre! Jeg skal virkelig gjøre så godt jeg kan, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med prosjektene og folket i de ulike Afrikanske landene!"

Anette Wiborg
Anette kommer opprinnelig fra Skien, men bor nå på Sotra, vest for Bergen. Hun jobber til daglig som markedskonsulent i et IT-firma. Som Eldbjørg og Karl Fredrik Kittilsen sin niese, og Vera og Alexander sin kusine, har Kongo alltid vært veldig nært i hennes barndom. De fikk tilsendt brev, brevkassetter og levende fortellinger fra et land langt borte, men formidlingen gjorde at det føltes nært. "Afrika er et enormt kontinent med fantastiske folkeslag, men også et kontinent med mye nød. Det å få være med å hjelpe kjennes riktig og godt", sier Anette.

 

Seniorrådgivere:

Karl Fredrik Kittilsen

Karl Fredrik Kittilsen

Roger Wahlstrøm

Roger Wahlstrøm